Chiropractie in de omgeving Voorthuizen

Behandeling van uw klachten door de chiropractor

Heeft u last van bijvoorbeeld rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, migraine of artrose klachten? Een behandeling bij de chiropractor werkt verlichtend maar kan ook als preventieve methode worden ingezet.

U kunt online een afspraak maken bij Chiropractie Nijkerk, in de buurt van Voorthuizen.

Klachten ter behandeling bij de chiropractor in de omgeving van Voorthuizen

De chiropractor, in de volksmond ook wel kraker genoemd, kan voor veel verschillende klachten hulp bieden. De meest voorkomende klachten waarmee patiënten naar een chiropractor gaan zijn hoofdpijn en migraine. Overige veel voorkomende klachten in de chiropractie praktijk zijn klachten als rugpijn, artrose, hernia’s en sportblessures. Maar ook voor bekkenpijn die regelmatig ontstaat tijdens de zwangerschap biedt chiropractie verlichting.

Kosten en vergoeding chiropractie in de omgeving van Voorthuizen

Benieuwd naar de kosten van de behandeling? U vindt hier de huidige tarieven.

Vrijwel alle ziektekostenverzekeraars hebben chiropractie in hun aanvullende pakket opgenomen. Voorwaarde is wel dat uw chiropractor aangesloten moet zijn bij een beroepsvereniging. Voor chiropractie geldt géén verplicht eigen risico van € 385 (of een nog hoger vrijwillig eigen risico). Weten hoeveel uw zorgverzekering vergoed? Bekijk het overzicht vergoedingen verzekeraars 2018.

Contact opnemen met de chiropractor in omgeving Voorthuizen voor rugklachten, nekklachten, schouderklachten, hoofdpijn, migraine, artrose, hernia of een sportblessure?

Heeft u last van rugklachten, nekklachten, schouderklachten, hoofdpijn, migraine, artrose, hernia of bijvoorbeeld een sportblessure? Aan de hand van een intake kunnen we samen met u bekijken hoe we uw klachten kunnen verhelpen of verminderen. Neem vrijblijvend contact op met Chiropratie Nijkerk.

Als u nog niet eerder bij ons bent geweest of langer dan een jaar geleden, dan maakt u een “eerste afspraak” voor een intake. U kiest voor een “vervolg afspraak” wanneer u al een afspraak bij ons heeft gehad in het afgelopen jaar.

Gratis inloopspreekuur voor chiropractie in de omgeving van Voorthuizen

Heeft u rug, nek of andere gewrichtsklachten en bent u benieuwd wat chiropractie voor u kan doen? Meer informatie over de behandeling van de chiropractor? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor het gratis inloopspreekuur bij de chiropractor in Nijkerk, in de buurt van Voorthuizen. Tijdens dit kosteloze spreekuur krijgt u een korte screening.