Chiropractie in de omgeving Vathorst

Behandeling van uw klachten met chiropractie

Wilt u van uw rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, migraine of artrose klachten af? Een behandeling bij de chiropractor werkt verlichtend maar kan ook preventief worden ingezet ter voorkoming of verergering van oude klachten.

U kunt online een afspraak maken bij Chiropractie Nijkerk, zo’n tien minuten rijden vanaf Vathorst.

Klachten ter behandeling bij de chiropractor in de omgeving van Vathorst

Hoofdpijn en migraine zijn een van de meest voorkomende klachten waarmee de patiënten naar Chiropractie Nijkerk komen. Verder zijn er ook behandelingsmethodes voor klachten als nekpijn, schouderpijn, rugpijn, artrose, hernia’s en sportblessures. Tijdens de zwangerschap kunnen er klachten ontstaan zoals pijn rondom bekken en pijn in de rug. Ook voor deze (meestal) tijdelijke klachten is een bezoek aan de chiropractor aan te raden.

Kosten en vergoeding chiropractie in de omgeving van Vathorst

Benieuwd naar de kosten van de behandeling? U vindt hier de huidige tarieven.

De meeste aanvullende zorgverzekeringen zullen de chiropractie behandeling gedeeltelijk vergoeden. U betaalt hiervoor niets uit uw verplichte eigen risico. Het verplichte eigen risico wordt alleen aangebroken voor behandelingen die in het basispakket vallen en dus niet voor de chiropractor, die alleen in de aanvullende pakketen is opgenomen. Weten hoeveel uw zorgverzekering zal vergoeden? Bekijk het overzicht vergoedingen verzekeraars 2018.

Contact opnemen met de chiropractor in omgeving van Vathorst voor klachten als schouderpijn, nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, migraine, artrose, hernia of een sportblessure?

Heeft u last van een van de volgende klachten: rugpijn, nekpijn, schouderpijn, hoofdpijn, migraine, artrose, hernia of een sportblessure? Chiropractie werkt verlichtend en kan ook preventief worden ingezet. Aan de hand van een intake kunnen we samen met u bekijken hoe we uw klachten kunnen verhelpen of verminderen. Neem vrijblijvend contact op met Chiropractie Nijkerk, een kleine tien minuten rijden vanaf Vathorst.

Gratis inloopspreekuur voor chiropractie in de omgeving van Vathorst

Bij Chiropractie Nijkerk kunt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur. Deze sessie is bedoeld voor nieuwe patiënten om al uw vragen kwijt te kunnen over chiropractie en u kunt uw klachten voorleggen aan de chiropractor. Er kan gratis een korte screening gedaan worden om te beoordelen wat chiropractie voor u kan betekenen.