Chiropractie in de omgeving Spakenburg

Behandeling van uw klachten bij de chiropractor

Wilt u van uw rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, migraine of artrose klachten af? Een behandeling bij de chiropractor werkt pijnverlichtend en kan ook preventief worden ingezet.

U kunt online een afspraak maken bij de chiropractor in de buurt van Spakenburg.

Klachten ter behandeling bij de chiropractor in de omgeving van Spakenburg

Hoofdpijn en migraine zijn veelvoorkomende klachten waarmee de patiënten naar een chiropractie praktijk komen. Verder zijn er ook behandelingsmogelijkheden voor klachten als rugpijn, artrose, hernia’s maar ook sportblessures. Gedurende de zwangerschap kunnen er klachten ontstaan zoals pijn rondom bekken en pijn in de rug. De chiropractor kan helpen deze pijn te verlichten.

Een veelgebruikte techniek is een manipulatie voor klachten als rugpijn, schouderpijn en andere gewrichtsklachten. Dit is een snelle, gecontroleerde rekbeweging op het gewricht welke de bewegelijkheid  zal herstellen. Bij het drukken op gewrichten is er soms een knakje te horen. Het kan geen kwaad, het zijn niet uw botten die kraken. Dit is de reden dat de chiropractor in de volksmond ook wel kraker wordt genoemd.

Kosten en vergoeding chiropractie in de omgeving van Spakenburg

Benieuwd naar de kosten van de behandeling? U vindt hier de actuele tarieven.

In principe worden de behandelingen voor de chiropractor gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, mits u een aanvullend pakket heeft. Omdat de vergoeding per verzekeraar en per aanvullend pakket verschilt, zijn voor uw gemak de vergoedingsregelingen op een rijtje gezet. Bekijk hier het Overzicht Vergoedingen 2018.

Voor chiropractie geldt géén verplicht eigen risico van € 385 of een nog hoger vrijwillig eigen risico! Dit verplichte en vrijwillige eigen risico geldt namelijk alleen voor zorg uit de basisverzekering en dus niet voor zorg die door een aanvullende verzekering is gedekt.

Contact opnemen met de chiropractor in omgeving Spakenburg voor rugklachten, nekklachten, schouderklachten, hoofdpijn, migraine, artrose, hernia of een sportblessure?

Heeft u last van rugpijn, nekpijn, schouderpijn, hoofdpijn, migraine, artrose, hernia of een sportblessure? Wellicht is chiropractie wat voor u. Aan de hand van een intake kunnen we samen met u bekijken hoe we uw klachten kunnen verhelpen of verminderen. Neem vrijblijvend contact op met Chiropratie Nijkerk.

Gratis inloopspreekuur voor chiropractie in de omgeving van Spakenburg

Heeft u rug, nek of andere gewrichtsklachten en bent u benieuwd wat chiropractie voor u kan betekenen? Wilt u meer informatie over de behandelmethodes van de chiropractor? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis inloopspreekuur bij de chiropractor in de omgeving van Spakenburg. Samen bekijken wij wat Chiropractie Nijkerk voor u kan betekenen.