Chiropractie in de omgeving Hoevelaken

Behandeling van rugpijn, nekpijn, schouderpijn, artrose, hoofdpijn en migraine bij de chiropractor

Wilt u van uw rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, migraine of artrose klachten af? Chiropractie omvat de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van voornamelijk de stoornissen met betrekking tot de wervelkolom. Een behandeling bij de chiropractor werkt verlichtend en kan ook preventief worden ingezet.

U kunt online een afspraak maken bij de chiropractor in omgeving van Hoevelaken.

Klachten ter behandeling bij de chiropractor in de buurt van Hoevelaken

Hoofdpijn en migraine zijn de meest voorkomende klachten waarmee de patiënten bij de chiropractor komen. Verder zijn er ook behandelingsmogelijkheden voor andere klachten zoals rugpijn, artrose, hernia’s, sportblessures. Tijdens de zwangerschap kunnen er klachten zoals pijn rondom bekken en pijn in de rug voorkomen. De chiropractor helpt ook deze pijn te verlichten.

Kosten en vergoeding door zorgverzekering chiropractor in de buurt van Hoevelaken

Benieuwd wat de kosten van een behandeling zijn? U vindt hier de actuele tarieven.

De meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de chiropractie behandeling gedeeltelijk. Dit gaat buiten uw eigen risico om. Voorwaarde is dat de chiropractor praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging NCA en dat hij/zij ingeschreven staat bij de Stichting Chiropratie Nederland (SCN). Weten hoeveel uw zorgverzekeraar zal vergoeden? Bekijk het huidige overzicht vergoedingen verzekeraars 2018.

Contact opnemen met de chiropractor in de buurt van Hoevelaken voor rugklachten, schouderklachten, hoofdpijn, migraine, artrose, hernia of een sportblessure?

Heeft u pijn in de rug, nek, schouders, hoofdpijn of migraineklachten? Een bezoek aan de chiropractor zal verlichtend werken. Aan de hand van de intake sessie kunnen we samen met u bekijken hoe we uw klachten kunnen verhelpen en/of verminderen. Neem geheel vrijblijvend contact op met Chiropratie Nijkerk.

Gratis inloopspreekuur voor chiropractie in de buurt van Hoevelaken

Meer informatie nodig over de chiropractie behandeling van rugpijn, nekpijn, migraine, hoofdpijn of andere gewrichtsklachten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis inloopspreekuur bij de chiropractor in de buurt van Hoevelaken. Tijdens dit gratis spreekuur krijgt u een korte screening aan de hand van uw klachten.