Chiropractie in de buurt Amersfoort

Behandeling van uw pijnklachten bij de chiropractor

Heeft u last van hoofdpijnmigrainerugpijn, nekpijn of artrose? Een behandeling bij de chiropractor heeft een verlichtende werking en kan ook preventief worden ingezet.

U kunt online een afspraak maken bij de chiropractor in de omgeving van Amersfoort.

Klachten ter behandeling bij de chiropractor in de buurt van Amersfoort

Hoofdpijn en migraine zijn de meest voorkomende klachten waarmee de patiënten naar de chiropractor gaan. Verder zijn er ook behandelingen voor klachten als rugpijn, artrose, hernia’s, sportblessures. Tijdens de zwangerschap kunnen er specifieke, nieuwe klachten ontstaan zoals pijn rondom bekken en pijn in de rug. De chiropractor kan ook helpen in deze situatie.

Kosten en vergoeding chiropractor in de buurt van Amersfoort

Benieuwd wat de kosten van de behandeling zijn? U kunt hier de huidige tarieven vinden.

Een aanvullende zorgverzekering zal de chiropractie behandeling meestal gedeeltelijk vergoeden. Dit gaat niet ten kosten van uw eigen risico. Een voorwaarde is wel dat de chiropractor is aangesloten bij een beroepsvereniging zoals NCA en dat hij/zij staat ingeschreven bij de Stichting Chiropratie Nederland (SCN). Bekijk het overzicht vergoedingen verzekeraars 2018 om te ontdekken wat uw zorgverzekeraar vergoed.

Contact opnemen met de chiropractor in de buurt van Amersfoort voor rugklachten, hoofdpijn, migraine, artrose, hernia of een sportblessure?

Heeft u rugpijn, nekpijn of andere gewrichtsklachten en bent u benieuwd wat chiropractie voor u kan doen? Op zoek naar meer informatie over de behandelmethodes van de chiropractor? U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis inloopspreekuur bij de chiropractor in de buurt van Amersfoort. Tijdens dit gratis spreekuur krijgt u een korte screening op basis van uw klachten.